Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A sztorink

Égszínkék festék szárad az ablakpárkányon, a szőnyegen fonalgombolyagok tekeregnek, mint színes kígyók, a kanapén pedig újabb Horgolmány születik. Az elmúlt években így teltek egymás után a napjaink. Változtak az évszakok, kerestük a legjobb alapanyagokat, terveket írtunk össze, elképzelt figurákat rajzoltunk. Valahogy természetesen jött a gondolat, hogy olyan boltot nyissunk, amiben nem csak mi, hanem mások is örömüket lelik. Szerettük volna bemutatni a Horgolmányok világát és azokat az apróságokat, amitől szépnek tartjuk az életet. 

Így született meg a Tarkaplacc. Hosszú ideig tartó munka és rengeteg ötletelés után íme a hely, amit megálmodtunk. A Tarkaplacc értetek van, mi akarunk lenni a társatok, akinek segítségével meglátjátok a mindennapok mesebeli pillanatait. Vigyetek haza szeretteiteknek egy-egy Horgolmányt, hiszen a kézzel készített ajándéknak értéke van. Nem pénzbeli, hanem olyan, ami megmelengeti a szíveket.

Mivel a kézműves termékek egyik legnagyobb előnye, hogy nincs két egyforma, ezért a webshopon is mindenből csak egyet találtok. Természetesen van lehetőség arra is, hogy egyedi megrendeléseket adjatok le. Ehhez annyit kell tennetek, hogy írtok az alábbi e-mail címre: tarkaplacc@gmail.com

És mik is a Horgolmányok? Szívből készült egyedi horgolt játékok, amiket a legnagyobb gonddal, minden alkalommal bababiztosan készítünk el. 5 évvel ezelőtt kezdődött ez a nagy szerelem, ami jó eséllyel már életünk végéig elkísér minket. 

Jó böngészést!

Viki és Laci

 

Facebook rajongók